Tienerclub

oefenen voor kerst

Al vele jaren houden we op zaterdagavond een tienerclub voor tieners van 11 t/m 15 jaar.
Een geweldige plek voor jonge mensen om elkaar te ontmoeten en ook te ontdekken dat ze niet de enigen zijn die geloven.
Elke zaterdagavond komen we vanaf 19.30 uur met een leuke groep tieners bij elkaar aan de Ottenshof nr. 9 in gebouw De Bron.

Inmiddels hebben we voor het eerst een heus eigen tienerhonk, een gezellige ruimte
met een super grote bank om te hangen. Daar zijn we allemaal heel erg blij mee.

De avonden zijn meestal op dezelfde manier opgebouwd: vrije inloop vanaf half acht met natuurlijk het rondje rond de tafeltennistafel of liever lekker relaxen op de bank, muziek luisteren en natuurlijk ontbreekt de snoepkar dan niet.
Snoep, chips, drinken alles kan gekocht worden en er is onder elkaar dan ook altijd een gezellige sfeer.

Daarna zingen we samen, openen we de Bijbel en kunnen er dan met elkaar over praten. Dat doen we vanaf 20.00 uur.

Iedere zaterdagavond

van 19.30 tot 21.45 uur